Ingredienser
6-8 Spättafileér
Ströbröd
Vetemjöl
Salt
Citronpeppar
1 ägg
1 förpackning Milda matlagningsgrädde 4 %
1 dl crème fraiche
1 fiskbuljongtärning
½ Gul lök finhackad
2 dl skalade räkor
1 dl vitt vin eller vatten
1 Citron
Dill finklippt eller hackad
Potatis
Smör till stekning
Jag testade detta recept igår.. Hade dock inga räkor hemma, men inproviserade ihop en annan dillsås istället:) Panerad rödspätta kommer garanterat att stå på menyn vid fler tillfällen då det var mycket uppskattat! ..och nästa gång blir det troligtvis räksås istället, för det tror jag kan vara en höjdare:) mvh Sabina
Tack för ditt goda recept. Gjort det flera gånger. Såsen har jag även använt till fiskgratäng. Mvh Molgan
Mycket gott. Kommer att laga fisken fler gånger.
Gott och snabblagat