Lingonpäron
Serverar:
4 portioner
Jättegott med vaniljglass.
Ingredienser
4 anjoupäron
½ liter rårörda lingon
1 liter koncentrerad lingonsaft
2 kanelstänger
Instruktioner
Skala päronen och koka dem i lingonen och lingonsaften samt kanelstången.
Låt stå kallt minst ett dygn så att päronen får en fin färg och ordentlig smak.
Liknande recept
Lingonpäron
35 min
6
Lingonpäron
6
Lingonsyltade päron med chokladkräm
6
Lingonpäron med vaniljgrädde
4
Lingonpäron med grädde
4
Lingonpäron med ingefärsgrädde och karamelliserade hasselnötter
4
Lingonpäron med kardemummakräm och mandelcrunch
5-6
Lingonpäron med kardemumma-grädde
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!