Livboj från Hawaii

Serverar: 4 portioner

Varm macka med ädelost, skinka och ananas.

Ingredienser

  • 2 runda franskbrödsbullar
  • 125 g ädelost gärna gräddädel
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g rökt skinka
  • 4 ananasringar, avrunna
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • Instruktioner

    1. Dela bullarna mitt itu och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt med bakpapper.
    2. Mosa osten och blanda den med crème fraiche. Finhacka skinkan. Fördela ostblandningen på bröden och strö över skinka. Toppa med ananas och gratinera mitt i ugnen på 225 grader 10 minuter. Lägg ett par lökringar på varje smörgås.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25
    1 h 30 min
    4-6

    Kommentarer (1)

    amoz 29 september 2011

    Mums vilken god macka!! Den kommer jag att göra fler gånger. En glasklar 5!!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben