Ljummen risonisallad med kyckling och feta

Serverar: 2 portioner

Salladen kan även serveras kall om man vill.

Ingredienser

  • 1 dl risoni
  • 5 dl hönsbuljong
  • 2 kycklingfiléer
  • 2 tsk olja
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm svartpeppar
  • 1/2 rödlök
  • 3 dl blandad sallad
  • 50 g fetaost
  • Sås
  • 1 dl mild yoghurt
  • 1/2 lime, skal och saft
  • 1 tsk honung
  • 1/2 krm salt
  • Instruktioner

    1. Koka risonin i buljongen ca 10 min. Häll av vätskan. Skär kycklingen i bitar. Stek den i olja tills den är färdig. Salta och peppra. Skala och skiva löken och dela salladen i bitar. Rör ihop såsen.
    2. Lägg sallad på två tallrikar och lägg på risonin och kycklingen. Toppa med rödlök och smula över fetaosten. Servera med såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben