Lövbiff Gourmet
Serverar:
4 portioner
Servera till pasta, men även ris passar till.
Ingredienser
4 port kokt pasta
300-400 g lövbiff
1 gul lök
Smör
2 dl creme fraiche
1 dl vatten
2 msk ljus fransk senap
2 msk svensk senap
Salt
Peppar
Ev persilja
Instruktioner
Koka pastan. Strimla lövbiffen, skala och hacka löken. Bryn kött och lök i smör i en stor stekpanna. Tillsätt creme fraiche, vatten och senap.
Låt koka på svag värme 2-3 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
Garnera med persilja. Servera med nykokt pasta.
Liknande recept
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Lövbiff med sting
5
4
2
Stroganoff på Lövbiff
3.7
4
2
Färskostfylld lövbiff med teriyakisås
5
4
2
Teriyakistekt färskostfylld lövbiff
4
Lövbiff i vitlök och soyasås
15 min
4
Baconfyllda lövbiffar
4.7
45 min
4
18
Lövbiff i gorgonzolasås
4.8
4
5
Japansk lövbiff, teriyakimarinerad
4.5
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!