Lövbiff Gourmet

Serverar: 4 portioner

Servera till pasta, men även ris passar till.

Ingredienser

  • 4 port kokt pasta
  • 300-400 g lövbiff
  • 1 gul lök
  • Smör
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl vatten
  • 2 msk ljus fransk senap
  • 2 msk svensk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Ev persilja
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Strimla lövbiffen, skala och hacka löken. Bryn kött och lök i smör i en stor stekpanna. Tillsätt creme fraiche, vatten och senap.
    2. Låt koka på svag värme 2-3 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
    3. Garnera med persilja. Servera med nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben