Lövbiff i mexifräs

Serverar: 2 portioner

Jättegod enkel rätt med lite extra krydda.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 200 g majs
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ tsk salt
  • 2 dl riven ost
  • Chilipeppar
  • Isbergsallad
  • Nachochips
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka löken och vitlöksklyftorna. Fräs löken i lite olja i en stekpanna, tillsätt majsen med sitt spad, spiskumminen och saltet. Låt puttra några minuter. häll i lite vatten om spadet ej räckte. Rör i den rivna osten så det smälter.
    2. Hetta upp en annan stekpanna med lite matfett, lägg i lövbiffarna och stek på hög värme ca två minuter per sida, krydda dom med salt och chilipeppar. Födela fräset på lövbiffen och servera med sallad och nachochips.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben