Lövbiff i sambalgrädde

Serverar: 4 portioner

Sambal oelek och rödlök i såsen ger lite sting, jag brukar servera pasta till.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 2-3 röda lökar
  • 2½ dl mellangrädde eller vispgrädde
  • ½ -1 tsk sambal oelek
  • 1½ msk soya
  • smör eller margarin
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Strimla lövbiffen. Skala, halvera och skiva löken tunt. Vispa samman grädde, sambal oelek, lite svartpeppar och soya i en gryta och låt koka upp och ihop några minuter. Stek löken först och köttet för sig i en stekpanna med smör eller margarin (lövbiffen skall bara få fin färg i princip) och blanda ner i sambalgrädden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben