Lövbiff med grönmögel och solroskärnor

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 500 g lövbiff, i skivor
  • 250 g broccoli, färsk
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk smör eller olja
  • 1 ½ tsk salt
  • 100 g grönmögelost
  • 2 msk solroskärnor, rostade
  • Instruktioner

    Dela broccolin i små buketter. Skala och hacka vitlöken. Koka broccolin i lättsaltat vatten 3-4 minuter. Låt den rinna av. Fräs vitlöken i hälften av smöret och rör i broccolin och 1/3 av saltet. Stek köttet i resten av smöret ca 1/2 minut per sida. Krydda med resterande salt och svartpeppar. Lägg upp köttet på tallrikar. Lägg broccoli på halva köttskivan och vik den andra halvan över. Grovmosa osten och lägg den på köttet. Strö över solroskärnorna

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben