Lövbiff med oliv- och sardellröra
Serverar:
4 portioner
Härligt goda lövbiffar med sälta.
Ingredienser
ca 500 g lövbiff, 4 stora
2 dl kärnfria oliver
1 ask sardeller, ca 50 g
1-2 pressade vitlöksklyftor
1 dl hackad basilika
2 dl lätt crème fraiche
Instruktioner
Hacka oliver och sardeller. Blanda det med vitlök och basilika.
Fördela hälften av fyllningen på köttskivorna. Vik skivorna dubbla. Stek dem i smör i en stekpanna ca 1 min. på varje sida.
Blanda försiktigt resten av fyllningen med lätt crème fraiche.
Servera köttet med pasta, sallad och olivröran till.
Tips! Byt ut sardellerna mot soltorkade tomater. Potatisgratäng passar väldigt bra till
Liknande recept
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Lövbiff med sting
5
4
2
Stroganoff på Lövbiff
3.7
4
2
Färskostfylld lövbiff med teriyakisås
5
4
2
Teriyakistekt färskostfylld lövbiff
4
Lövbiff i vitlök och soyasås
15 min
4
Baconfyllda lövbiffar
4.7
45 min
4
18
Lövbiff i gorgonzolasås
4.8
4
5
Japansk lövbiff, teriyakimarinerad
4.5
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!