Lövbiff med oliv- och sardellröra

Serverar: 4 portioner

Härligt goda lövbiffar med sälta.

Ingredienser

  • ca 500 g lövbiff, 4 stora
  • 2 dl kärnfria oliver
  • 1 ask sardeller, ca 50 g
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad basilika
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Hacka oliver och sardeller. Blanda det med vitlök och basilika.
    2. Fördela hälften av fyllningen på köttskivorna. Vik skivorna dubbla. Stek dem i smör i en stekpanna ca 1 min. på varje sida.
    3. Blanda försiktigt resten av fyllningen med lätt crème fraiche.
    4. Servera köttet med pasta, sallad och olivröran till.
    5. Tips! Byt ut sardellerna mot soltorkade tomater. Potatisgratäng passar väldigt bra till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben