Lövbiff med viltsmak
Serverar:
2 portioner
Snabbt och gott.
Ingredienser
250-300 g lövbiff
50 g mjukost med ädelostsmak
Matfett till stekning
Salt
1 dl minifraiche
1 dl rödvin, matlagningsvin går bra
½ tsk soja
1 tsk senap
4 krossade enbär
4 krossade kryddpepparkorn
Instruktioner
Lägg osten på lövbiffarna och vik dem dubbla. Bryn dem i matfett på ganska hög värme, ca 2 minuter per sida. Salta.
Sänk värmen. Häll minifraiche och rödvin i pannan. Blanda ner enbär, kryddpeppar, soja och senap. Låt koka upp.
Servera med pasta, klyftpotatis eller råstekt potatis och grönsaker.
Liknande recept
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Lövbiff med sting
5
4
2
Stroganoff på Lövbiff
3.7
4
2
Färskostfylld lövbiff med teriyakisås
5
4
2
Teriyakistekt färskostfylld lövbiff
4
Lövbiff i vitlök och soyasås
15 min
4
Baconfyllda lövbiffar
4.7
45 min
4
18
Lövbiff i gorgonzolasås
4.8
4
5
Japansk lövbiff, teriyakimarinerad
4.5
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!