Lövbiff med viltsmak

Serverar: 2 portioner

Snabbt och gott.

Ingredienser

  • 250-300 g lövbiff
  • 50 g mjukost med ädelostsmak
  • Matfett till stekning
  • Salt
  • 1 dl minifraiche
  • 1 dl rödvin, matlagningsvin går bra
  • ½ tsk soja
  • 1 tsk senap
  • 4 krossade enbär
  • 4 krossade kryddpepparkorn
  • Instruktioner

    1. Lägg osten på lövbiffarna och vik dem dubbla. Bryn dem i matfett på ganska hög värme, ca 2 minuter per sida. Salta.
    2. Sänk värmen. Häll minifraiche och rödvin i pannan. Blanda ner enbär, kryddpeppar, soja och senap. Låt koka upp.
    3. Servera med pasta, klyftpotatis eller råstekt potatis och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben