Lövbiff special

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkelt, snabbt och passar vardag som fest

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 dl vatten
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 4 msk dijonsenap
  • 3 msk soja
  • 2 st gula lökar
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg.
    2. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min.
    3. Tillsätt creme fraiche och rör om så den löser sig.
    4. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till)

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Disen 7 mars 2009

    Hej! Vill tacka för receptet. Väldigt enkelt och gott. Håller med dig att det passar både till vardags och till fest. En klar femma för detta. Hela familjen åt med god aptit. Hade ris och grönsallad till. Kram Disen

    loppan35 18 oktober 2010

    Detta var bara så jättegott och lättlagat, jag tillsatte även lite dragon i såsen och hade även i en svätt med grädde. Och ja, passar nog lika bra till vardags som till fest. jag hade ris och grönsallad till och detta kommer jag absolut laga fler gånger. skickar även med en bild, hoppas det inte gör något? en stark 4 i betyg

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben