Lyxig lax och räkpasta med grönsaker samt citruskesella

Serverar: 1 portioner

330 kcal Mängd: Kolhydrat 23 g | Protein 34 g | Fett 11 g | Fiber 2,9 g Energiprocent: Kolhydrat 28 E% | Protein 41 E% | Fett 30 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

  • 80 g lax
  • 40 g räkor
  • 25 g pasta
  • 30 g broccoli
  • 30 g paprika
  • 40 g champinjoner
  • 50 g kesella lätt 1%
  • 1 msk pressad citron
  • Rivet citronskal
  • 1 tsk hackad dill
  • Instruktioner

    Ugnsbaka laxen på 175 grader i 10-15 minuter. Koka pastan enlig anvisning på paketet. Blanda kesellan med citronsaft och lite rivet skal. Woka grönsakerna och vänd ner pastan och blanda om, lägg i räkor och lax samt lite hackad dill och woka runt. Pressa lite citron över rätten. Serveras med citruskesellan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben