Macaronisallad med cheddar- och fetaost

Serverar: 10 portioner

Superdupergott!

Ingredienser

  • 11/2-2 l kokt makaroner (ej snabbisar utan ngn roligare variant)
  • 1 dl färska örter ex basilika, gräslök
  • ½ dl bladpersilja
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ dl riven cheddarost
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g cheddarost, tärnat
  • 200 g fetaost, tärnat
  • Instruktioner

    Koka makaronerna i lättsaltat vatten. Spola kalla. Tänk på att pastan ska ätas kall så den ska inte ha för hårt tuggmotstånd. Mixa samman örter, persilja, olivoljan, vitlöken och osten. Smaka av med salt och peppar. Vänd upp pastan med örtoljan och vänd ned osten. Delade körsbärstomater eller rostade grönsaker är gott och vackert att lägg i salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben