Mästarmatjesröra med färskost
Enkelt, snabbt och gott är inte att förakta i bråttomtider...
Ingredienser
1 burk 200 g Abba Mästarmatjes
1 dl Kesella
2 msk gräslök alt rödlök, finhackad
Instruktioner
Låt sillen rinna av. Finhacka sillen och blanda med kesella och lök.
Servera matjesröran till rostat bröd. Röran är också god som dipp till morot och gurkstavar.
Liknande recept
Canneloni med svamp, färskost och oregano i tomatsås
4.5
40 min
4
2
Potatisgratäng med färskost
3
8-10
Skinkpaj med färskost
4.7
4-6
Färskost naturell
5
1
Viktväktarnas biff med färskost och svamp
20 min
4
Friterad färskost
5
10 min
4
1
Kycklinggryta med färskost och druvor
4.5
45 min
4-6
1
Lax fylld med färskost och pepparrot
5
4
1
Färskost
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!