Mager skinkpaj

God paj som är lite nyttigare och att den går snabbt att göra är ju heller ingen nackdel.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2 ½ dl mjöl
  • 50 g smör
  • 1 dl mager kesella
  • Fyllning
  • 75 g mager skinka
  • 100 g ananas
  • 100 g purjolök
  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 50 g mager ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Gör pajdegen. Låt stå i kylskåp medans du gör fyllningen.
    2. Hacka skinka, ananas och purjon i bitar. Tryck ut degen i en pajform. Lägg i skinka, ananas och purjon.
    3. Blanda mjölk och ägg och häll över. Lägg över riven ost och grädda i 20 min. Servera med en grönsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Gott av julskinkan
    Julskinka är jättegott, men inte varje dag. Vad göra med alla skinkres...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben