Majs- och tomatsalsa
Serverar:
4 portioner
Underbart gott tillbehör till köttfärsbiffar, kotletter och köttfärslimpa.
Ingredienser
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta, pressad
2 msk chilisås
1 msk socker
1 tsk citronsaft
Salt
Svartpeppar
1 msk hackad bladpersilja
1 burk majs
Instruktioner
Skala och hacka löken till salsan. Blanda alla ingredienser utom persilja och majs i en kastrull och låt småkoka ca 1 tim.
Låt kallna. Rör i persilja och majs.
Liknande recept
Grillade revben med tomatsalsa
45 min
4
Tomatsalsa med örter och vitlök
4
Tomatsalsa med sting
5
4
2
Tomatsalsa med röda linser
30 min
2-3
Äggkaka med potatis och tomatsalsa
1
Tomatsalsa
Tomatsalsa
5
8
1
Het tomatsalsa
3.3
4
2
Kryddiga varma smörgåsar med tomatsalsa
3.3
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!