Malins kassler- och äppelpanna

Serverar: 3 portioner

Tid: 15 minuter

Hade idétorka en kväll och resultatet blev en riktigt god och somrigt fräsch panna. Snabbt, nyttigt och riktigt gott. Allt är beräknat på en höft, det är bara att lägga till om det känns lite =)

Ingredienser

  • ca 250 gram kassler
  • 1 lite mindre purjolök
  • 1 äpple
  • 1 dl räkor
  • Instruktioner

    1. Strimla kassler, skiva purjolöken och fräs dem i en stekpanna tillsammans med lite olja. Skala och hacka äpplet i centimeterstora fyrkanter, ha i det i pannan. När allt blivit varmt och "klart" ha i räkorna.
    2. Låt dem bli varma en kort stund, klart! Servera som ensamrätt med bröd, eller gärna med Malins auberginegryta (finns bland mina recept). Det går även att ha i hackad potatis direkt i pannan för att få en alltiett måltid =)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben