Malins Tigerskav

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 35 minuter

Hade inte så mycket hemma så drog fram lite saker ur kylen och kryddade och lekte lite. JÖSSES vilken överraskning och så gott!!!!

Ingredienser

  • 400 g strimlat nötkött
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • Olivolja
  • Örtsalt
  • Grillkrydda
  • Sås
  • 5 dl Milda 4% matlagningsgrädde
  • 1 burk vitlöksost
  • 1 knivsudd sambal oelek
  • 1 msk tigersås
  • ½ tsk torkad krossad vitlök
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 mörk oxbuljongtärning
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Ringla i lite olivolja i en ugnsfast form. Hacka upp lök och paprika i mindre bitar och lägg i formen. Strö över lite örtsalt och sätt in i ugnen i 225 grader i ca 10 min.
    2. Stek på köttet i stekpanna tillsammans med lite grillkrydda. Lägg sedan över detta i formen. Rör ihop såsen, salta och peppra efter smak. Häll den över kött och grönsaker. In i ugnen igen ca 20 minter.
    3. Servera med kokt potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben