Mammas köttbullar

Serverar: 4-6 portioner

Mammas köttbullar är ju alltid bäst...

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 4 msk ströbröd
  • Ca ½ dl mjölk
  • Aromat
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg ströbrödet i en bunke och pudra över aromat så att det täcker. Häll på en mjölken, rör om och låt allt svälla.
    2. Blanda ner köttfärsen och krydda. Forma till bollar och stek.
    3. Vill man göra goda pannbiffar kan man använda samma recept, men blanda i en hackad gul lök i färsen och forma till biffar. Servera med potatis, brunsås och gröna ärtor. Mums!

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Den användbara köttfärsen
    Köttfärs är en användbar grundprodukt, speciellt i vardagslag. Men det...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben