Mandelkubb

Serverar: 25 portioner

Ett kallt mjölkglas, mer behöver man inte säga

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 5 droppar bittermandelolja
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • 1 dl mjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    1. Rör socker och smör smidigt. Tillsätt bittermandeloljan. Lös hjorthornssaltet med mjölken tillsätt sedan mjölet.
    2. Ta upp degen på ett mjölat bakbord och arbeta snabbt ihop den. Rulla ut degen och skär 25 bitar Doppa ena sidan i pärlsocker.
    3. Grädda i 225 C i 8-10 min

    Liknande recept

    25 min
    15-20

    Kommentarer (1)

    saranorr 11 maj 2010

    Väldigt goda! =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben