Mandelpotatis- och romansallad

Serverar: 4 portioner

Helt klart en favorit till grillat!

Ingredienser

  • 12 mandelpotatisar
  • 1 romansallatshuvud
  • 1 rödlök
  • 1 msk matolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • 1 nypa mald kryddpeppar
  • Röda mangoldskott
  • Instruktioner

    1. Skala och koka potatisen på svag värme ca 12 minuter. Dra kastrullen från värmen och låt stå någon minut innan vattnet hälls av.
    2. Skär sallaten i tre cm breda strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor.
    3. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Skiva potatisen och häll över vinägretten. Blanda potatisen med sallaten i en skål. Garnera med mangoldskott.

    Liknande recept

    4
    10 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben