Mandelpotatis- och romansallad
Serverar:
4 portioner
Helt klart en favorit till grillat!
Ingredienser
12 mandelpotatisar
1 romansallatshuvud
1 rödlök
1 msk matolja
1 msk vitvinsvinäger
1 krm salt
1 nypa mald kryddpeppar
Röda mangoldskott
Instruktioner
Skala och koka potatisen på svag värme ca 12 minuter. Dra kastrullen från värmen och låt stå någon minut innan vattnet hälls av.
Skär sallaten i tre cm breda strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor.
Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Skiva potatisen och häll över vinägretten. Blanda potatisen med sallaten i en skål. Garnera med mangoldskott.
Liknande recept
Grillad röding med västerbottenost och romansallat
4
Fried rice med ägg, räkor och romansallad
4
Räkcocktail
4
10 min
1
1
Krämig makaronisallad med skaldjur.
4
Wasabistekt lax med morotssallad
3
4
2
Enkel sallad med stekt korv
3-4
Svampmacka
5
1
Halloumisallad
20 min
1
Grönsaksgratäng med rökt sidfläsk
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!