Mango chutneysås

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 20 minuter

En underbar bassås till kött och kycking

Ingredienser

  • Ca 1 en gul lök
  • Smör
  • 3 dl grädde
  • Muschroom Soy till lagom brun färg
  • 2½ msk mango chutney
  • 1½ tsk Sambal oelek
  • Malen svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Finhacka löken, fräs den gyllenbrun i smöret.
    2. Häll på grädden, färga upp med soyan. Tillsätt mango chutneyn och sambal oleken. Krydda med pepparn och salt efter behov.
    3. Låt småputtra, reducera ca 10-15 min. Servera med kött eller kyckling, stekt eller grillat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben