Mango chutneysås
Serverar:
5-6 portioner
Tid:
20 minuter
En underbar bassås till kött och kycking
Ingredienser
Ca 1 en gul lök
Smör
3 dl grädde
Muschroom Soy till lagom brun färg
2½ msk mango chutney
1½ tsk Sambal oelek
Malen svartpeppar
Salt
Instruktioner
Finhacka löken, fräs den gyllenbrun i smöret.
Häll på grädden, färga upp med soyan. Tillsätt mango chutneyn och sambal oleken. Krydda med pepparn och salt efter behov.
Låt småputtra, reducera ca 10-15 min. Servera med kött eller kyckling, stekt eller grillat.
Liknande recept
Krydddoftande fläskkarré med mango chutneysås
5
2 h
4
2
Skinkstek med yoghurt- och mango Chutneysås
5
4
1
Sesampanerad fisk i mango chutneysås
3
4
1
Lättlagad, smakrik fläskytterfilé med mango chutneysås
5
4
1
Fläskfilé i mango chutneysås
4.3
4
7
Kyckling med mango chutneysås
3.6
4
5
Sesamstekt lax med mango chutneysås
4
4
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Filé i chutneysås
4.5
30 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!