Mangodessert - glutenfri

Serverar: 4 portioner

Frusen tärnad mango blir en supergod dessert. Fruktbitarna behöver inte tinas innan de används.

Ingredienser

  • 250 g frusen tärnad mango
  • 3 ägg
  • 3 msk potatismjöl
  • 1/2 dl socker
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 250 g färsk ostmassa (kesella)
  • Instruktioner

    1. Ugn 200º.
    2. Ta fram 4 portionsformar som tål ugnsvärme och lägg 1/2 dl mangotärningar i varje form. Vispa upp äggen med potatismjöl, tillsätt socker, rivet citronskal (kan uteslutas) färsk ostmassa.
    3. Lägg en dryg deciliter av smeten ovanpå frukten i formarna. Grädda i 25 minuter. Servera!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben