Mangokräm med bär och vaniljglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Lättlagat, snabbt och underbart gott!

Ingredienser

  • 8 dl vaniljglass
  • 4 dl yogurt (sommarbär)
  • 4 dl tärnad, frusen mango
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 4 msk apelsin/persika juice
  • Garnering
  • 2 msk krossad mandel
  • 2 dl hallon/blåbär
  • 2 ruta geisha-choklad (valfritt)
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna i en mixer men spara hälften av glassen och lägg den i botten av dessert-skålen. Häll sedan blandningen över glassen. Garnera med hallon, blåbär, mandel och den rivna chokladen.
    2. Redo att serveras. Läggs upp direkt innan servering. Mangokrämen kan du göra tidigare och låta stå i kylen. Glöm bara inte att röra om i den innan den läggs upp i skålar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben