Mannagrynspudding:
Koka en gröt av 1 liter mjölk och 2 dl mannagryn. Följ anvisningarna på förpackningen.Tillsätt socker,salt och russin. Vispa upp äggen och blanda i gröten.
Grädda puddingen i en smord form i 200 - 225 grader i ca 20 minuter.
Saftsås:
Koka upp vatten, saft och potatismjöl. Smaksätt med socker.
Tack för ett jättebra recept. Lagar ofta till en mannagrynspudding att ha till frukost och ellanmål.
Sork19 maj 2011
Gottgott! Jag älskar risgrynspudding, men jag undrar om det här inte var snäppet bättre. Hade rejält med bittermandel i för det gillar jag. Hemkokt äppelmos till - underbart!
Tack för ett bra, enkelt och lyckat recept
Tack för ett jättebra recept. Lagar ofta till en mannagrynspudding att ha till frukost och ellanmål.
Gottgott! Jag älskar risgrynspudding, men jag undrar om det här inte var snäppet bättre. Hade rejält med bittermandel i för det gillar jag. Hemkokt äppelmos till - underbart! Tack för ett bra, enkelt och lyckat recept
Supergod!!