Mannagrynspudding

Serverar: 4 portioner

Mannagrynspudding är jättegott och kan ätas både som mellanmål och efterrätt!

Ingredienser

  • Mannagryn
  • 1-2 uppvispade ägg, beroende på storlek
  • 2 msk socker
  • 2 rivna bittermandlar eller 1 dl russin
  • Sylt
  • Instruktioner

    1. Koka mannagrynsgröt enligt förpackningen till 4 portioner. Rör ner ägg och socker. Smaksätt med bittermandel eller russin.
    2. Häll blandningen i en smord ugnssäker form. Grädda i 200 grader ca 30-40 minuter.
    3. Servera något avsvalnad med en god sylt, personligen tycker jag att hallonsylt är godast till!

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    JennyV 19 januari 2009

    Ett bra recept! Kommer att göra detta fler gånger!

    The_mama97mia 26 oktober 2009

    ursäkta ungefär hur mkt mannagryn? Min förpackning har instruktioner på finska... haha...

    gunnar 25 januari 2018

    very nace

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben