Maräng och ananasparfait

Serverar: 8 portioner

Så gott och så läskande...

Ingredienser

  • 2 äggvitor
  • 3 dl grädde
  • 2 äggulor
  • ½ dl socker
  • 2 burkar Del Monte krossad ananas, á 227 g
  • 1 ½ msk vitt portvin
  • 25 små maränger
  • Instruktioner

    1. Häll av ananasjuicen.
    2. Vispa äggulor och socker poröst, tillsätt ananas och portvin.
    3. Vispa grädden hårt och vänd ner i ananasblandningen.
    4. Vispa äggvitan hårt och vänd ner.
    5. Plasta en terrinform eller sockerkaksform och häll i smeten, varva med maränger.
    6. Ställ i frysen i ca tre timmar.
    7. Servera ananasparfait tillsammans med extra maränger och dekorera med citronmeliss.

    Liknande recept

    4.9
    1 h 10 min
    12
    29

    Kommentarer (1)

    zanette 13 november 2010

    Detta lät gott,, Denna måste jag göra. mvh Zanette

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben