Maräng och ananasparfait
Serverar:
8 portioner
Så gott och så läskande...
Ingredienser
2 äggvitor
3 dl grädde
2 äggulor
½ dl socker
2 burkar Del Monte krossad ananas, á 227 g
1 ½ msk vitt portvin
25 små maränger
Instruktioner
Häll av ananasjuicen.
Vispa äggulor och socker poröst, tillsätt ananas och portvin.
Vispa grädden hårt och vänd ner i ananasblandningen.
Vispa äggvitan hårt och vänd ner.
Plasta en terrinform eller sockerkaksform och häll i smeten, varva med maränger.
Ställ i frysen i ca tre timmar.
Servera ananasparfait tillsammans med extra maränger och dekorera med citronmeliss.
Liknande recept
Blåbärsglass med maräng
6
Maräng med Passionsfröjd
4
10 min
4
1
Rosa maränger
3.5
35
1
Maränger
4.9
1 h 10 min
12
29
Vinbärskaka med maräng
4.2
20
1
Chokladkakor med maräng
Browniemuffins med maräng
5
30 min
14-16
1
Maränger med choklad
5
1 h 20 min
8
5
Äppelkaka med maräng
5
4-6
4
Kommentarer (1)
zanette
13 november 2010
Detta lät gott,, Denna måste jag göra. mvh Zanette
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Detta lät gott,, Denna måste jag göra. mvh Zanette