Den klassiska Budapest-bakelsen fixar du lätt själv!
Går dessutom fint att frysa in.
Ingredienser
Botten
6 äggvitor
3 dl socker
2 dl snabbmarsán-pulver
100 g hasselnötskärnor
Topping
Mandelspån
Fyllning
3 dl vispgrädde
1 ½ - 2 dl mandarinklyftor
Garnering
Florsocker
Mörk choklad
supergott!!!gjorde 2 bottnar och dubblade fyllningen och så blev det en stooor god budapesttårta :-)
Jättegod Blev favorit hos alla, men nästa gång ville min man ha mer mandariner i
Gjorde 2 st till min sons 17-årskalas igår. Jättegoda och mycket uppskattade. Tog 1 1/2 burk mandariner i varje. Nästa gång tar jag nog 2 burkar i varje.
Tack Irrevirre, det var en jättegod Budapest bakelse! Jag la till lite vaniljsocker i grädden och hade två extra burkar mandarinklyftor till fyllningen och det blev super.
Ska göra denna lilla goding i morgon! Men 1 påse marsanpulver? kikade i mitt paket och den innehåller bara 1 påse och den innehåller drygt 300g tror jag... hoppas på svar =)
ser gott ut! tänkte testa att baka denna i morgon! ;) har samma problem som jbson bara, ska det verkligen vara ett helt paket? det är väldigt mycket :p hoppas på snabbt svar :)