Vispa ägg och socker till en marängsmet. Rör ner masanpulver. Smörj bakplåtspapper och häll smeten i en långpanna. Grädda i 200 graders ugn i 10 minuter.
Stälp upp på ett annat bakpaper. Låt svalna. Fyll med vispad grädde och blåbär.
Tänkte prova ditt recept ev till Påsk. Men jag undrar om man skall täcka kakan medan den svalnar, ifall den blir svår att rulla ihop annars?
Tacksam för svar Margit
kekke4612 april 2011
Jag har bakat den idag, jag gräddade den lite längre än det stod i receptet,
175 grader i 15 20 minuter Låt den svalna som det står i receptet. Lycka Till
Tänkte prova ditt recept ev till Påsk. Men jag undrar om man skall täcka kakan medan den svalnar, ifall den blir svår att rulla ihop annars? Tacksam för svar Margit
Jag har bakat den idag, jag gräddade den lite längre än det stod i receptet, 175 grader i 15 20 minuter Låt den svalna som det står i receptet. Lycka Till