Marianne Cupcakes

Använd en muffinsform och sätt muffinsformar i. Detta för att cup caksen ska bli höga och fina och inte flyta ut. Det är hemligheten med att lyckas med cup caks

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 3 1/2 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 kryddmått salt
  • 1 påse Marianne
  • Frosting
  • 200 g Philadelphiaost
  • 5 dl florsocker
  • 1 påse Marianne Crush (finns på ICA)
  • Dekoration
  • 1/2 Marianne på varje
  • Fazer Marianne Choklad som hackas över
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker. Rör ihop resten.
    2. Innan du sätter in dem i ugnen bryt ner en Marianne godis i varje form.
    3. Grädda i 175°C i ca 20 min tills de ser lätt gyllenbruna ut i färgen. Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering.
    4. Rör ihop frostingen.
    5. Bred på forstingen, gör de lätt toppiga. Frostingen ska vara som mjukt smör i konsistensen. Absolut inte rinnigt!! Sätt i mer florsocker om det behövs. Här måste du själv känna av så att det blir lagomt.
    6. Dela en Marianne godis och sätta på. Stö över den hackade chokladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    TheOlgizz 18 februari 2012

    Underbart goda!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben