Skär filèn i tunna skivor och lägg i en ugnsfast form. Blanda grädde, crème fraiche, sambal oelek och kryddor noggrant i en bunke. Häll i soja under omrörning tills önskad färg fåtts.
Ställ in i ugn på 175 grader i ca en timme och en kvart.
Servera med klyftpotatis och en sallad.
Jag stekte först köttet och hade in i ugn cirka 30 minuter. Jag serverade med bandspagetti och sallad. Jättegott.
caromell5 mars 2010
Gjorde som EvisW och stekte köttet först. Serverade med ugnsstekt timjanpotatis. Det blev supergott! Tackar så mycket för receptet och ger en femma i betyg :)
Hedvig6224 oktober 2010
Sjukt gott! Gjorde en lite smalare variant. Bytte ut till matlagningsgrädde och lätt Cremefraiche. Brynte köttet med lite vitlökspeppar. Perfekt grund att jobba vidare efter. Tack!!!
Snuffe-Helan25 april 2011
Mycket gott! Jag gjorde som det stod i receptet och blev väldigt nöjd. Att bryna köttet först verkar vara ett onödigt moment.
Jag stekte först köttet och hade in i ugn cirka 30 minuter. Jag serverade med bandspagetti och sallad. Jättegott.
Gjorde som EvisW och stekte köttet först. Serverade med ugnsstekt timjanpotatis. Det blev supergott! Tackar så mycket för receptet och ger en femma i betyg :)
Sjukt gott! Gjorde en lite smalare variant. Bytte ut till matlagningsgrädde och lätt Cremefraiche. Brynte köttet med lite vitlökspeppar. Perfekt grund att jobba vidare efter. Tack!!!
Mycket gott! Jag gjorde som det stod i receptet och blev väldigt nöjd. Att bryna köttet först verkar vara ett onödigt moment.