Marinad för kött

Marinad för tre olika köttslag,perfekt nu i grilltider.

Ingredienser

  • Till nötkött
  • 2 msk olja
  • 2 msk soja, äkta
  • 2 msk chilisås
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Blanda marinaden i en kraftig plastpåse. Lägg i köttet. Låt påsen ligga i kylskåp 4-8 timmar eller i rumstemperatur någon timme. Vänd den några gånger. Ta upp köttet och torka av det före grillningen

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Nyårsmiddag
    Inte bestämt nyårsmiddagen ännu? Här får du ett par festliga försla...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben