Marinerad bresaola med chèvremousse och rostad paprika

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Enkelt och gott

Ingredienser

  • 150 g bresaola
  • 2 rostad paprika
  • 8 kapris
  • Salt
  • Peppar
  • Marinad
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk citronsaft
  • 1 vitlöksklyfta(or)
  • 1 msk basilika, hackad
  • chèvremousse
  • 100 g chèvreost
  • 2 msk crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Blanda samman marinaden och lägg i bresaolaskivorna.
    2. Mosa chevré och blanda med crème fraiche. Smaksätt eventuellt med salt och peppar.
    3. Arrangera bresaolan fint på tallrikar, gör ägg av chevrémoussen och lägg på några bitar rostad röd paprika.
    4. Garnera med kaprisbär och basilika. Servera eventuellt bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben