Marinerad bresaola med chèvremousse och rostad paprika
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Enkelt och gott
Ingredienser
150 g bresaola
2 rostad paprika
8 kapris
Salt
Peppar
Marinad
2 msk olivolja
1 msk citronsaft
1 vitlöksklyfta(or)
1 msk basilika, hackad
chèvremousse
100 g chèvreost
2 msk crème fraiche
Instruktioner
Blanda samman marinaden och lägg i bresaolaskivorna.
Mosa chevré och blanda med crème fraiche. Smaksätt eventuellt med salt och peppar.
Arrangera bresaolan fint på tallrikar, gör ägg av chevrémoussen och lägg på några bitar rostad röd paprika.
Garnera med kaprisbär och basilika. Servera eventuellt bröd till.
Liknande recept
Winets marinerade kycklinggratäng med paprika i mango chutney-sås
5
1 h 30 min
4-5
6
Helstekt marinerad rostas med råstekta rotfrukter och ädelostgratinerade rödbetor
5
1 h 20 min
6
2
Kyckling med vitlöks- och persiljesmör och rostad paprika
4
Fredagspasta med kyckling och rostad paprika
5
4
2
Marinerad paprika med kapris och sardeller
20 min
4
Sötpotatissoppa med rostad paprika
5
1 h
4
3
Lax med pilaffris och rostad paprika
30 min
4
Bresaola med paprika och parmesan
15 min
8
Rostade grönsaker
20 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!