Marinerad Fläskfile

Serverar: 30 portioner

Beräknat till 30 personer. Superbra att förbereda vid stora tillställningar.

Ingredienser

  • 4 kilo fläskfile
  • 2 dl balsamvinäger
  • 4 dl rapsolja
  • 200 gr soltorkade tomater
  • 3 krukor basilika
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Bryn hela fläskfileer i omgångar. Krydda med salt och peppar.
    2. Lägg sen fileerna i en långpanna i 225 grader 45-60 minuter. Låt kallna i kylskåpet.
    3. Skiva köttet tunt lite på snedden.
    4. Blanda vinäger och olja och kryddor. Hacka soltorkade tomater och basilikan, blanda i dressingen.
    5. Lägg blandningen på köttet och låt stå kallt. Täck med folie.
    6. Gör gärna dressingen dagen innan men lägg inte i basilikan förrän samma dag.
    7. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    missmongo 23 november 2008

    super gott

    Okänd 9 november 2009

    kanske är gott om man vet hur mycket det kostar :@ för jag är student och behöver pris :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ ;* <333333

    Okänd 9 november 2009

    svara då! :@ pris (?)

    Okänd 9 november 2009

    haaaallååhaaaallååhaaaallååhaaaallåå

    icequeen5 13 november 2009

    Gå till affären och kolla kilopris på fläskfilé kanske?? :)

    Relaterade Artiklar

    Nyårsmiddag
    Inte bestämt nyårsmiddagen ännu? Här får du ett par festliga försla...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben