Marinerad sparris

Serverar: 4 portioner

Sparris är min absoluta favoritgrönsak. Jag kan äta den hur som helst, var som helst, när som helst. Här är en variant på sparris som är så god...

Ingredienser

  • 400 g djupfryst grön sparris
  • 1 tärnad rödlök
  • 1/2 dl hackad persilja
  • Marinad
  • 3 msk olja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 1 vitlöksklyfta, riven eller finhackad
  • 1 tsk Dansukker Farinsocker
  • 1 krm salt
  • 2-3 krm grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Doppa sparrisen i kokande lättsaltat vatten. Häll av vattnet och lägg upp sparrisen på ett fat. Strö lök och persilja över sparrisen.
    2. Blanda samman samtliga ingredienser till marinaden. Droppa marinaden över sparrisen. Servera med gott bröd till och rökt fisk eller skinka. Eller bara äta den som den är...

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    SteStar 24 augusti 2009

    Det här såg inte dumt ut! Jättefin bild!!! Skall pröva detta nu...

    Relaterade Artiklar

    Kronärtskockor
    Kronärtskockshjärtan finns att köpa på burk. Marinerade i en härlig bl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben