Sparris är min absoluta favoritgrönsak.
Jag kan äta den hur som helst, var som helst, när som helst.
Här är en variant på sparris som är så god...
Ingredienser
400 g djupfryst grön sparris
1 tärnad rödlök
1/2 dl hackad persilja
Marinad
3 msk olja
2 msk vit balsamvinäger
1 vitlöksklyfta, riven eller finhackad
1 tsk Dansukker Farinsocker
1 krm salt
2-3 krm grovmald svartpeppar
Instruktioner
- Doppa sparrisen i kokande lättsaltat vatten.
Häll av vattnet och lägg upp sparrisen på ett fat.
Strö lök och persilja över sparrisen.
- Blanda samman samtliga ingredienser till marinaden.
Droppa marinaden över sparrisen.
Servera med gott bröd till och rökt fisk eller skinka.
Eller bara äta den som den är...
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Kronärtskockor
Kronärtskockshjärtan finns att köpa på burk. Marinerade i en härlig bl...
Det här såg inte dumt ut! Jättefin bild!!! Skall pröva detta nu...