Marinerade revbensspjäll

Serverar: 4 portioner

Låt gärna köttet ligga i marinaden över natten.

Ingredienser

  • 1 dl svart vinbärssaft
  • 2 msk kinesisk soja
  • 1 dl matolja
  • 4 msk vinäger
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 4 msk kalvfond
  • 1 msk senap
  • Till servering
  • Coleslaw
  • Instruktioner

    1. Rör samman marinaden. Skär köttet i bitar. Lägg köttet i marinaden och ställ kallt, gärna över natten. Vänd köttet någon gång under tiden.
    2. Lägg köttet på grillfolie och svep in det ordentligt. Lägg paketet på grillen, grilla ca 30 minuter. Vänd då och då.
    3. Öppna paketet och lägg köttet direkt på grillen. Grilla köttet tills det har fått fin färg runt om och en krispig yta. Bjud coleslaw till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben