Marinerade revbensspjäll

Serverar: 4 portioner

Goda spjäll...att bjuda på...

Ingredienser

  • 1 kg tjockskurna revbensspjäll
  • Marinad
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk mald ingefära
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ugn 175 - 225 grader.
    2. Blanda ihop marinaden.
    3. Pensla spjället med marinaden och låt det marinera minst 4 timmar och gärna längre.
    4. Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i. Fyll på med vatten, så att det inte torkar bort.
    5. Stek spjället i mitten av ugnen ca 1½ timme. Vänd spjället en gång under stekningen.
    6. Ta ut spjället och skär det i bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben