Marinerade revbensspjäll
Serverar:
4 portioner
Goda spjäll...att bjuda på...
Ingredienser
1 kg tjockskurna revbensspjäll
Marinad
1 dl matyoghurt
1 msk japansk soja
1 msk honung
1 tsk mald ingefära
1 krm svartpeppar
Instruktioner
Ugn 175 - 225 grader.
Blanda ihop marinaden.
Pensla spjället med marinaden och låt det marinera minst 4 timmar och gärna längre.
Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i. Fyll på med vatten, så att det inte torkar bort.
Stek spjället i mitten av ugnen ca 1½ timme. Vänd spjället en gång under stekningen.
Ta ut spjället och skär det i bitar.
Liknande recept
Marinerat revbensspjäll
4
Marinerade revbensspjäll
4
Marinerad fänkål
3
4
Revbensspjäll, de bästa
3.5
1 h 30 min
4-6
1
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Honungsglaserade revbensspjäll
4
1 h 30 min
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!