Marmorerade mintbrownies

Serverar: 24 portioner

Tid: 20 minuter

Goda och vackra! Perfekt krämig konsistens

Ingredienser

  • 200 g after eight (eller marabou mint)
  • 100 g vit choklad
  • 250 g smör eller margarin
  • 6 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    Smält 175 g av smöret tillsammans med mintchokladen Smält resten av smöret med den vita chokladen Vispa ägg och socker pösigt. Häll 1/3 av äggsmeten i en annan skål och tillsätt vaniljsocker och den vita smeten Tillsätt mintchokladsmeten i den andra skålen. Häll i 2 dl vetemjöl i den mörka och 1 dl i den vita Häll i en halvstor långpanna och dra en gaffel/sked genom kakan så den blir snyggt marmorerad. Grädda i 5-7 min, 200 grader Låt svalna och skär sedan i bitar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben