Marockansk couscous med kanel

Serverar: 4 portioner

Härlig smak av kanel och aprikos med en frisk brytning av pressad citron!

Ingredienser

  • 3 ½ dl couscousgryn
  • 1 krm kanel
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 50 g torkade aprikoser
  • ½ gurka
  • 3 tomater
  • 1 citron, rivet skal
  • 2 msk pressad citron
  • 3 msk hackad mynta
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda couscous och kanel i en skål. Häll över kokande buljong. Låt stå och dra i 10 minuter. Blanda ner tärnade aprikoser, gurka och tomater. Tillsätt rivet citronskal och pressad citron. Krydda med mynta, salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben