Mascarponeglass med röda bär

Serverar: 4-6 portioner

Mascarpone gör att glassen blir härligt krämig

Ingredienser

  • 100 g hallon
  • 100 g jordgubbar
  • 1 ½ dl socker
  • 250 g mascarpone
  • 150 g yoghurt naturell 3 %
  • Instruktioner

    1. Mixa hallon och jordgubbar med socker till en puré.
    2. Blanda i mascarpone och yoghurt och mixa till en glasskräm.
    3. Kör i glassmaskin. Alternativt ställ i frys och rör om då och då tills glassen känns smidig och fast.
    4. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    charlotteskogh 27 augusti 2011

    Glassen blev uppskattad av alla i familjen. Bra smak och bra konsistens och inte isig som glass ibland kan bli när man inte har glassmaskin.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben