Maskrostoppar med kokos

Serverar: 12 portioner

Kokostoppar blir spännande med maskrosor i.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1 citron, rivet skal
  • 2 ägg
  • 1 1/4 dl socker
  • 5½ dl riven kokos
  • 1 dl maskrosblommor (bara kronbladen)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Smält smöret i en kastrull och rör ner citronskalet. Tillsätt ägg, socker, kokos och maskrosblommor. Rör försiktigt till en smet. Låt den vila i rumstemperatur i 30 minuter.
    3. Klicka ut smeten, eller använd en äggkopp, och forma toppar på en bakplåt med bakplåtspapper.
    4. Grädda topparna mitt i ugnen i 10-15 minuter eller tills de är gyllenbruna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben