Matjesmacka med ägg och kesellakräm

Serverar: 1-2 portioner

Matjesmacka med ägg och kesellakräm

Ingredienser

  • 1–2 kavringsskivor
  • 1/4 rödlök, finhackad
  • ½ liten gul lök, finhackad
  • Dill, finhackad
  • Persilja, finhackad
  • 100 g matjessill
  • 1 ägg, hårdkokt och hackat
  • Kesellakräm
  • 1 msk kesella ( 10 procent)
  • 1 msk majonnäs, valfri fetthalt
  • 1 tsk senap
  • Gräslök, finhackad
  • Salt
  • Vit- eller svartpeppar
  • Instruktioner

    Lägg ut brödet på tallrik. Fördela ingredienserna. Rör ihop ingredienserna till såsen och toppa med den.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben