Matjessill i gott sällskap

Serverar: 4 portioner

Lägg matjessillfiléer på ett stort fat, garnera runt filéerna i högar med hackade ägg, rödbetor, saltgurkor, gula lökar och kapris.

Ingredienser

  • ½ isbergssalladshuvud
  • 3 dl gräddfil
  • 1 burk matjessillfiléer, ca 200 g
  • 3 hårdkokta, hackade ägg
  • 3 hackade inlagda rödbetor
  • 2 hackade saltgurkor
  • 2 finhackade gula lökar
  • 3 msk kapris
  • ½ dl finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Skölj och strimla salladen och lägg ut den i botten av ett stort fat. Ringla gräddfilen över.
    2. Skär sillen i cm-breda bitar och lägg mitt över fatet.
    3. Fördela sen de övriga ingredienserna i grupper runt sillen och strö sist dillen över.
    4. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 30 min
    10
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben