Gott och nyttigt solrosbröd till bakmaskin

Serverar: 1 portioner

Man spar disk, man spar tid.

Ingredienser

  • 1 1/3 tsk torrjäst för söta degar
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • 1 dl mörkt lantbrödsmjöl
  • 2 dl ljust lantbrödsmjöl
  • 2 dl vetemjöl special
  • 3/4 dl kruskakli
  • ½ dl solrosfrön
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk malda pomeransskal
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl filmjölk eller yoghurt
  • 2½ dl mjölk
  • Instruktioner

    Häll i alla ingredienser i bakmaskinen. Program: normal/basic.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    5
    30 min
    10
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben