Ljust solrosbröd till bakmaskin

Serverar: 1 portioner

Enkelt och gott recept på bröd till bakmaskin! Detta bröd är inte så grovt och passar därför bra att servera till middag.

Ingredienser

  • 1 tsk torrjäst
  • 5 dl rågsikt
  • 3 dl vetemjöl
  • ½ dl solroskärnor (naturella eller rostade)
  • Ev ½ dl kruskakli
  • ½ msk mald kummin
  • ½ tsk salt
  • 1 msk olja
  • 3 dl vatten
  • Instruktioner

    Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program: French.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 25 min
    10
    12

    Kommentarer (5)

    Nolebring 16 mars 2011

    Kanongott bröd. Med hyfsat mjuka kanter. Jag kör ändå på mellanrost på min Tefal XXL.

    Zickim 28 juli 2011

    hur många gr är brödet på?? 750, 1000 el 1500 gr?? Mvh//Mikaela

    NewDown 31 juli 2011

    Brödet är på 750 gr.

    Djbm 8 januari 2013

    Jättegott! Tack:)

    mattemattt 23 november 2013

    Mycket gott bröd...snabbt blivit en favorit o ett av de bästa till bakmaskinen. Tack för det..!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben