Lingonbröd, bakmaskin

Serverar: 1 portioner

Bakmaskin

Ingredienser

  • 1 1/2 tsk torrjäst
  • 4 dl rågsikt
  • 3-3 1/2 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl lingonsylt
  • 2 1/2 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra. Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd.
    2. Brödet blir på ca 800 g.
    3. Lycka till.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bp72 14 november 2008

    Vilken favorit detta bröd vart.

    Zickim 3 mars 2010

    jag kan välja mellan 700gr och 1kg på min bakmaskin...vad ska ja ställa in den på? räcker de med 700gr?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben