Champinjonbröd med tortillaarom - bakmaskin

Bröd som passar underbart till ostbrickan, soppan, salladen.

Ingredienser

  • 2 ½ dl svampspad och vatten
  • 20 g smör
  • 1 tsk salt
  • 1 ½ msk torrmjölk
  • 1 ½ msk socker
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk Estrella tortilla dipmix
  • 100 g champinjoner från burk, finhackade
  • 300 g vetemjöl
  • 150 g rågsikt
  • 1 ½ tsk torrjäst
  • Instruktioner

    1. Tillsätt alla ingredienser enligt listan. Om ni har en bakmaskin som knådar i två omgångar tillsätts champinjonerna vid pipet före andra knådningen.
    2. Program standard. 900 g bröd.
    3. Detta bröd är saftigt aromatiskt och underbart till ostbrickan, soppan, m m.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben