Grahamsbröd (bakmaskin)

Serverar: 1 portioner

När tiden som småbarnsförälder inte räcker till så älskar jag min bakmaskin..

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 3 dl vatten
  • 1 tsk torrjäst
  • Instruktioner

    Häll i allt i degskålen och starta maskinen på ett standardprogram.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    cillilutta 23 september 2010

    Detta bröd var verkligen jättegott! :) Perfekt konsistens också! Tack för receptet! //Cecilia

    Nolebring 1 februari 2011

    Mycket bra recept! Helt perfekt... Och barnen gillar det också :) Jag har bytt ut sockret mot 1 tsk mörk brödsirap. Perfekt frukostbröd!

    AnneliMikkis 15 december 2011

    menar du inte en hel påse med jäst?

    Steros 2 januari 2012

    Ett mycket gott bröd. Bjöd vänner på brödet och fick kommentaren "Det var det godaste bröd jag har ätit någon gång!"

    tango6 13 februari 2012

    När solrosfröna var slut hemma så hackade jag ner valnötter i stället, blev lika bra det. Mycket tacksamt recept.

    henrikwett 4 januari 2014

    hur stort blir brödet? 750 - 1000 - 1500?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben