Matjessill med löjrom
Serverar:
8 portioner
En klick löjrom på toppen gör matjessillen festfin.
Ingredienser
4 matjessillfiléer, ca 300 g
1 rödlök
4 dl gräddfil
½ dl hackad gräslök
100 g löjrom
Instruktioner
Skär sillen i halvor. Skala och finhacka löken. Lägg sillen på 8 förrättstallrikar. Häll på gräddfilen.
Strö över rödlök och gräslök. Toppa med löjrom.
Liknande recept
Svenska smaker, löjrom, matjessill och kumminost
4
Västerbottenspaj med löjrom
3.3
8
2
Saffransvåfflor med Löjrom från Kalix
20 min
4
Hovmästarmarinerad matjessill
4
2-4
1
Citronmarinerad matjessill
2-4
Matjessill i gott sällskap
4
Midsommartallrik med matjessill
4
Krämig potatissallad med lax och löjrom
4
Löjrom till julbord
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!