Midsommartallrik med matjessill

Serverar: 4 portioner

Snabblagad sommarmat med ägghalvor, matjessill, färskpotatis och gräddfil/créme fraicheblandning toppad med gräslök

Ingredienser

  • 500 g matjessillfilé
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 knippe gräslök
  • 3 dl gräddfi
  • 2 dl créme fraiche
  • Att äta till
  • Dillkokta nypotatis
  • Grönsallad
  • Tomater
  • Instruktioner

    1. Skär upp sillen i jämna bitar. Skala och dela äggen på längden. Vispa gräddfil och créme fraichen.
    2. Lägg upp fisk, ägghalvor och gräddblandningen på tallrikar. Fyll på med nykokt färskpotatis, grönsallad, tomater. Toppa med gräslök.
    3. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben